Mida kujutab endast uus Wilson Clash reketiseeria?

Wilsoni uue Clash seeria mudelite mängutunne erinevab olulisel määral tavapärasest klassikalistele raamidele omasest tundest. Clash raam on oluliselt pehmem, mistõttu tabamisele omane põrutus on praktiliselt olematu, seega väga käesõbralik. Samas on aga väga erk ja võimendab üles ka tasasema löögi kui peaks biomehaanikas midagi puudu jääma (näiteks väsimuse tõttu). Vaatamata pisut vetruvale puutundele ei loobi Clash palle pikaks kui tagajoonelt mängides ka suuremalt hoogu võtta ja rohkem jõudu rakendada. Pallid lendasid täiesti ootuspärasesse paika. Võin oma kogemusest öelda, et ka lendpalli puude oli väga mõnus. Jälgima pidi vaid tabamist, ülejäänu tegi reket. Igal juhul väga huvitav kombinatsioon nauditavast mängutundest ja kerge liigutusega saavutatavast palli kiirusest. Soovitan proovima tulla.

Clashi mudelivalik katab kenasti erinevate mängijate ootusi alates kergetest laste ja algajate raamidest kuni karmimate Tour tüüpi raamideni välja. Mudelivaliku ja kampaaniapakkumisega saab tutvuda tennisepood.ee